New Doune Health Centre

March 30, 2018

 Image: NHS Forth Valley illustration

 

We have met with the project team that is creating the proposals and plans for the new Health Centre in Doune. 

 

We had a formal discussion about the layout design, where we highlighted some issues that were apparent to us.  The main issue was that the administration offices and manager’s offices were located in the area that we believe should have been a clinical consultation area, to reduce the amount of walking patients have to do. 

 

We also discussed:  choice of doors at the entrance; the door to the accessible WC; the Baby Changing facilities; and provision for those with hearing loss (which is a growing issue due to the ageing population).

 

Our input has resulted in some improvement to the layout but we feel that the overall design is still missing ‘good practice’ elements. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Round-up of projects to end December 2019

December 30, 2019

1/7
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018  SAAP

Designed by ​Aspinall Ink

Supported by